Velkommen til ny sesong

Vi er straks klare for å åpne banen for sesongen

Lørdag 1. juni åpner vi golfbanen for sesongen. Vi gleder oss til igjen å kunne ønske medlemmer, partnere og gjester velkommen til Golf Hemsedal.

Banen har overvintret bra, og det er langt mindre skader på banen i år kontra i fjor. Når vi åpner på lørdag 1. juni blir det med 2 provisoriske greener. De 2 trenger litt mer tid før vi kan åpne de.

Ellers så kan vi melde om fine forhold. 

Booking

I år må alle booke starttider i golfbox. Dette må vi dessverre bli litt strenger på i år. Slik det har vært tidligere kan vi ikke ha det lenger. Vi har ingen kontroll over hvem som spiller og når det spilles på banen.

Alle medlemmer, partnere og gjester må booke starttider i golfbox som på alle andre baner i Norge. Dette skal gjøres uansett. Ingen unntak fra denne regelen. Og ja, det gjelder alle.

Vi håper på forståelse for dette. Det vil gjennomføres kontroller på dette jevnlig gjennom sesongen. Konsekvensene for brudd på disse reglene er som følger:

  • Første forseelse: Muntlig advarsel
  • Andre forseelse: Fjerning av lokal spillerett i 14 dager
  • Tredje forseelse: Fjerning av lokal spillerett for resten av sesongen

For at vi skal kunne få en oversikt over aktiviteten på banen, så må vi ha det slik.  Dette vil egentlig gjøre «livet» til alle medlemmer, partnere og gjester mye bedre. Man vet at man kan gå ut på banen på det tidspunktet man har planlagt.

Tusen takk for forståelsen og samarbeidsviljen på dette.

VELKOMMEN TIL NY SESONG